Tänkvärda rader

Några tänkvärda rader

- "Om du ständigt gör mer än vad man förväntar sig av dig, förväntar man sig snabbt mer av dig än vad du gör".


- Goda insatser kan göra ont dagen efter.


- En kropp utan krämpor är en skattefri förmögenhet.


- Man måste vara väldigt flitig om man ska hinna med att vara lat.


- "Man ska först bara göra en massa för att njuta. Dit kommer man inte".


- Om du har fått in en sten i din sko och stenen skaver foten - då behöver du i första hand varken meditation eller motion. Varken nyandlighet eller aromaterapi. Du behöver snöra upp skon och - ta ut stenen!


- Och ur kaoset talade en röst till mig och sa: "Le och var glad, ty det kunde vara värre" Och jag log och var glad och det blev värre".


- Väldigt många av oss upptäcker också att vi rusar runt som vansinniga eftersom vi tror att ju mer vi anstränger oss, desto mer är vi värda som människor".

- Pengar kan inte köpa dig vänner, men de gör dina fiender betydligt hövligare.


- Kärnan i äkta vänskap är att tillåta varandra små felsteg.


- Det snabbaste sättet för en förälder att tilldra sig ett barns uppmärksamhet är att sätta sig ner och se ut att ha det bekvämt.


-TV är det enda sömnpiller som man tar genom ögonen.


- NOBELPRISET I PEDAGOGIK: Till den som kan förmå regeringen att inse att folk verkligen inte blir sjuka eller arbetslösa på pin kiv och att det därför är ofint att straffa dem genom att beröva dem möjligheten att betala räkningar och köpa mat.


- DE ÄR LIKADANA: Sverigedemokraterna jagar invandrare medan moderaterna jagar sjuka och arbetslösa! Säg mig, vari ligger skillnaden?