Isas valpkull med Thor

Vi kom på att vi inte har så många bilder på tik valpen som är märkt höger fram. Hon är än så länge en lite lugnare sort. Just denna valp har lite vågig päls.

Det dröjer inte så länge innan valparna är uppe och springer omkring, då behöver de utrymme. Har idag beställt en rejäl valphage som ger 5,2 kvm yta, den kostade 2500 kr.

Isa och Fabian och även lilla Hugo som vi miste hade ett eget rum bredvid det gamla köket men, det rummet finns inte längre kvar och därför måste vi göra utrymme i vårat sovrum istället. Vi får ställa undan vår sänggavel, ta bort en av sängarna och bara ha en säng kvar i rummet. Valparna kommer naturligtvis också få röra sig i andra delar av huset men, vill ändå ha en plats som är rymningssäker.

Jag har ju längtat så efter den här valpkullen efter Isa. En spännande framtid att få följa dessa valpar genom deras liv.

Senaste valpkullen min mamma hade började på G och då fortsatte jag med Golden på bokstaven H (Igmon Henriot Blanc och Igmon Henrietta Blanc). Blanc la jag till efter deras mamma Blanka och nu har vi kommit till bokstaven I, då passade Ice efter Isa bra denna gång så alla i kullen kommer att heta Igmon Ice.......

20. okt, 2016