Isas valpkull med Thor

På morgonen hade Isa lite lägre temp 37,2 grader. Blir säkert högre igen när jag kollar lite senare. Hade planer på att bada Isa igår men, hann inte med det, det får bli idag istället.

Skriver mer senare. Ska också försöka ta en bild på Isa under dagen.

Nu är klockan ca 14.30 har kollat temp på Isa två gånger under dagen som legat på 37,6 grader båda gångerna.

Har försökt ta en bild på Isa men, det är omöjligt eftersom någon annan hund ställer sig framför hela tiden men, när jag vill ta bild på just den hunden som ställer sig framför då går det minsann inte. Jag behöver ofta hjälp av någon annan i familjen när jag ska fotografera våra hundar, det går inte att gå efter med en kamera och försöka få en bild. Blanka allrahelst har jag inte många bilder på. Just Blanka måste jag ta bild när hon inte är medveten om det. Blanka som är så fin kan se "hur "knäpp ut" som helst på bilder. Skulle vara kul att ha bild på fint uppställda hundar.

Om jag sätter mig ner på huk utomhus då kommer alla hundar samtidigt. Jag har hur många "misslyckade" bilder som helst.

Minns när jag skulle försöka fotografera ett julkort med Willy, Sune och Felix i tomteluvor framför julgranen, det resulterade att två hundar låg på rygg och försökte gnida av tomeluvorna. Det blev bara en bild på Felix i tomteluva den gången, han var den enda av våra hundar då som hade tålamod att ha tomteluva. Ofta blev det bara Felix på julkort!

Minns förra årets julkort på Felix, Blanka, Isa och Fabian, det var svårt att få alla fyra samtidigt att se "normala" ut på bild, det ledsnade och la sig ner, blev en bild där alla låg ner på golvet.

En bild på Isas mage från idag.

4. okt, 2016